Your search results

Achat IV in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 1.189 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het grote chalet Achat in Saas-Fee met verschillende vakantieappartementen ligt op een toplocatie, in het ski- en wandelgebied. Uw vakantieappartement ligt dicht bij de Alpin Express. Skiliften, bergbanen, skipistes in de buurt – terug naar het huis op ski’s tot Alpin Express mogelijk. Het dorpscentrum ligt op slechts 300 m, bergbaan 150 m en de skilift “Stafelwald” 200 m van het appartement. Uw appartement met 53 m2 bevindt zich op de 1e verdieping van het meerpartijenhuis en is geschikt voor 4 personen De aparte keuken heeft 3 kookplaten, koelkast, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Met de betaling van de verplichte toeristenbelasting ontvangt u de aantrekkelijke gastenkaart (Citizens ‘Pass) bij aankomst. Uw vakantievrijheid in de “Parel van de Alpen” Saas-Fee is en blijft onbeperkt! Appartement CH-10461 bevindt zich in hetzelfde huis en u ontvangt een appartement voor uw vakantie in de Free Republic of Holidays Saas-Fee een burgerpaspoort. Het is een gastenkaart met toegevoegde waarde die alle gasten in de regio tal van attracties biedt, zoals gratis gebruik van de postbus / skibus in het Saasdal. De Citizens ‘Pass is geldig vanaf de eerste nacht en op de dag van aankomst of vertrek. Neem voor meer informatie over kortingen en inclusieve diensten contact op met het VVV-kantoor van Saas-Fee.
 
zomer
 
Tijdens de zomermaanden strekt een wandelnetwerk van meer dan 350 km zich uit over de hele regio Saas. Vanaf uw Chalet.nu-vakantieappartement kunt u volledig profiteren. De thema- en avonturenpaden zijn vooral populair bij gezinnen met kinderen. Met een beetje geluk kunt u de tamme marmotten op het marmottenpad bekijken en voeren. Dit is ook mogelijk in ander Zwitserland, waar je omringd bent door bergen. In Saas-Fee wachten 70 goed gemarkeerde fietsroute-kilometers om ontdekt te worden door jou. Verhuur van mountainbikes en e-bikes, evenals begeleide fietstochten zijn mogelijk en kunnen worden geboekt of geboekt in de Intersport-winkel in Saas-Fee. verhuurd worden. De golfbaan van de golfclub Matterhorn ligt tussen de dorpen Randa en Täsch. Op een hoogte van 1400 meter boven de zeespiegel met uitzicht op de Breithorn en de Matterhorn, kunt u de 9-holes, par 36 baan spelen van mei tot november, elk met een lengte van 2.931 m. Het terrein is overwegend vlak en daarom gemakkelijk om op te lopen.

winter

Een van de meest uitgebreide skigebieden in Zwitserland lonkt. In het land van de bergen betekent dat iets! Nergens anders zie je meer vierduizend bergen in één oogopslag. De Free Republic of Holidays Saas-Fee met zijn vier steden Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell en Saas-Grund biedt voor elk wat wils. In de winter stapt u vanaf 3.600 m de vallei in en trakteer uzelf op een goed aperitief in een van de vele goed uitgeruste bars voor après-ski. Het is aan jou of je daarna zelf je diner wilt bereiden in je Chalet.nu-appartement of dat je in de watten gelegd wilt worden in een van de talloze restaurants in de regio. Ongeveer een dozijn goede hotels bieden ook SPA met een aantrekkelijk wellness-pakket, waar u heerlijk kunt ontspannen. De Free Republic of Holidays Saas-Fee met zijn vier steden Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell en Saas-Grund biedt voor elk wat wils. Het skigebied in Saas Fee is een van de hoogtepunten in de winter voor actieve vakantiegangers en biedt ongeveer 300 dagen zon per jaar. Ongeveer 150 kilometer bieden winterplezier en uitzicht op in totaal 18 bergen van vierduizend meter. TIP: skiën bij 20 graden? Skiën in juli? Alles mogelijk in het skigebied Saas-Fee dankzij de prachtige gletsjer! Meer informatie bij het VVV-kantoor van Saas-Fee.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu