Your search results

Acimo Bergdistel in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 469 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het eenvoudige en rustieke appartement Acimo Bergdistel is geschikt voor 2 personen en een klein kind (graag zelf kinderbed meenemen) en heeft een balkon en een panoramisch uitzicht op de prachtige bergen van Wallis. Het appartement met 1,5 kamers is 32 m2 klein, maar fijn en functioneel.
Het meer-familiehuis “Acimo” is gelegen in de wijk Wildi op een zonnige locatie en slechts ongeveer 100 m van de rand van het bos. Voor gedeeld gebruik in en rond het huis heeft u een prachtige weide, een speeltuin en een skiruimte. Winkels zijn op loopafstand, het is bijvoorbeeld slechts ongeveer 400 meter naar de dichtstbijzijnde supermarkt en slechts ongeveer 300 meter naar het dichtstbijzijnde restaurant. In de winter is het ideaal dat de gratis skibus stopt op slechts 70 meter van uw appartement. In hetzelfde huis zijn de appartementen CH-9648 en CH-9651 gesitueerd.
Word inwoner van de vakantie-republiek Saas-Fee! Uw gasten-paspoort biedt kortingen en vele attracties in de regio, zoals het gratis gebruik van de Post-auto’s en Skibus in de gehele Saasvallei. Het paspoort geldt al vanaf de eerste nacht, evenals op de aankomst- of vertrekdag. Voor nadere informatie over kortingen en diensten kunt u contact opnemen met de VVV Saas-Fee.

Zomer

Saas-Fee, de “parel van de Alpen”, is het hoogste van de vier Saas-Fee dorpsgemeenschappen. Het dorp Saas-Fee ligt op een hoog plateau op 1800 meter boven zeeniveau. Aan de voet van de Dom (“Kathedraal”), de hoogste berg van Zwitserland met 4545 meter hoogte. Saas-Fee is autovrij en heeft veel van zijn originele charme behouden. Vanuit uw Chalet.nu-appartement kunt u genieten van het avondrood op de besneeuwde toppen van de hoogste Zwitserse bergen.
Als u een snelle rit over minder gebaande paden verkiest, kunt u een netwerk van 70 km biketrails en 5 km trottinetts-routes gebruiken. Trottinetts zijn mountainbikes met monstertruck-banden.
Jonge en oude klimmers kunnen verschillende routes volgen in het avonturenbos Saas-Fee en vervolgens door het bos naar het dal te suizen met de rodelbaan Feeblitz. Vind topklasse kicks in de Gorge Alpin, als je durft!
Alleen of gezamenlijk, De Feeblitz in Saas-Fee is een heel bijzondere ervaring. Ten eerste reist u met de steilste rodelbaan van de Alpen naar het begin van de baan. Dan rijdt u de berg af voor een adembenemende achtbaanrit, tot wel 40 km/u bergafwaarts! Leuk voor het hele gezin – en ook voor alle seizoenen. Deze rodelbaan is ook in de winter geopend.

Winter

De vakantierepubliek Saas-Fee met zijn vier resorts Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell en Saas-Grund heeft voor iedereen iets te bieden. Het skigebied in Saas Fee is één van de winterhoogtepunten voor actieve vakantiegangers en de zon schijnt er rond de 300 dagen per jaar. Ongeveer 150 vierkante kilometers bieden winterpret en uitzicht op een totaal van 18 vier-duizend-meter bergtoppen.
TIP: bij 20 graden skiën? In juli skiën? Alles is mogelijk in het Saas-Fee gebied, dankzij de geweldige gletsjer! Meer informatie bij de VVV Saas-Fee.
Ongeveer een dozijn goede hotels bieden ook SPA met een aantrekkelijk wellness-pakketprogramma, waar het heerlijk is om te ontspannen na lange afdalingen en een prachtig bergpanorama.
Besneeuwde bomen, uitgestrekte gebieden van sneeuw en een prachtig panoramisch uitzicht nodigen uit tot lange sneeuwschoenwandelingen of rustige winterwandelingen. Geniet van de rust, laad uw batterij op en geniet van de schoonheid van de natuur op een winterse wandeling. De goed gemarkeerde wandelpaden van de Saas-vallei brengen u naar de mooiste uitkijkpunten van onze regio.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu