Your search results

Acimo Edelweiss in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 499 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het meer-familiehuis “Acimo” ligt op een zonnige locatie en op slechts ongeveer 100 m van de rand van het bos. Uw vakantie in Saas-Fee in het appartement Acimo Edelweiss belooft veel rust. Het appartement is geschikt voor 2 personen en een peuter (graag zelf kinderbed meenemen) en heeft een prachtig balkon met een panoramisch uitzicht op de prachtige Walliser Alpen. Het appartement met 1,5 kamers is 32 m2 klein, maar fijn en functioneel.
Voor gedeeld gebruik in en rond het huis heeft u een prachtige weide, een speeltuin en een skiruimte. Winkels zijn op loopafstand, het is bijvoorbeeld slechts ongeveer 400 meter naar de dichtstbijzijnde supermarkt en slechts ongeveer 300 meter naar het dichtstbijzijnde restaurant. In de winter is het ideaal dat de gratis skibus stopt op slechts 70 meter van uw appartement. In hetzelfde huis zijn de appartementen CH-9647 en CH-9651 gesitueerd.
Word inwoner van de vakantie-republiek Saas-Fee! Uw gasten-paspoort biedt kortingen en vele attracties in de regio, zoals het gratis gebruik van de Post-auto’s en Skibus in de gehele Saasvallei. Het paspoort geldt al vanaf de eerste nacht, evenals op de aankomst- of vertrekdag. Voor nadere informatie over kortingen en diensten kunt u contact opnemen met de VVV Saas-Fee.

Zomer

Uw vakantieregio wordt beschouwd als een van de mooiste wandelgebieden in Oberwallis. De prachtige natuur rondom Saas-Fee en in het hele Saastal zal u boeien en uitnodigen om te genieten. Met ongeveer 350 kilometer aan wandelpaden en altijd een prachtig uitzicht op een of meer van de 18 trotse bergen van meer dan vierduizend meter hoog, is deze regio van Zwitserland echt uniek. Langs alpenweiden, door prachtige bossen en langs de mooiste picknickplaatsen met uitzicht – dit alles en meer wacht op u tijdens een ontspannende wandeling in de regio.
Om de schoonheid van deze bergwereld te ontdekken, hoeft u niet per sé de meest inspannende wandelingen te maken. Langs de verschillende bisses zijn er wandelpaden, die je zelfs met kleine kinderen kunt lopen. Bisses zijn waterkanalen die een lange geschiedenis hebben en die werden gebruikt voor irrigatie. Echte avonturiers ervaren de bijzonder sensaties van paragliding, klimmen, wandelen of mountainbiken. Kom naar Valais en Saas-Fee en maak er zelf een perfecte vakantie van!

Winter

Besneeuwde bomen, brede besneeuwde gebieden en een prachtig panorama nodigen u uit voor lange sneeuwschoentochten of rustige winterwandelingen. Geniet van de rust, doe nieuwe energie op en geniet van de schoonheid van de natuur tijdens een van de winterwandelingen. De goed onderhouden wandelpaden van het Saastal brengen u naar de mooiste uitkijkpunten in onze regio.
In de winter in Wallis heeft u altijd ruim baan op de beste ski- en snowboardhellingen in Zwitserland en in de zomer vele dagen voor de meest verbazingwekkende excursies in de vrije natuur. Saas-Fee is een van de grootste skigebieden in Zwitserland. In het land van de bergen betekent dat iets! Of het nu voor skiën, sneeuwschoenwandelingen, rodelplezier of ontspannen wandelingen in de sneeuw is, dit kanton biedt perfecte omstandigheden voor ontspannende dagen in de bergen.
De vrije Republiek van vakantie Saas-Fee met zijn vier plaatsen Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell en Saas-Grund biedt iets voor elke smaak. Het skigebied in Saas-Fee is een van de winterhighlights voor actieve vakantiegangers en biedt ongeveer 300 zonnige dagen per jaar. Ongeveer 150 vierkante kilometers bieden winterpret en uitzichten op een totaal van 18 vierduizend meter hoge bergen.
TIP: skiën op 20 graden? Skiën in juli? Alles mogelijk in het skigebied Saas-Fee dankzij de gletsjer! Meer informatie bij het VVV-kantoor Saas-Fee.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu