Your search results

Alouette CXVIII in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 1.199 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit gezellige appartement bevindt zich op de 1e verdieping en heeft 70 m2 wooncomfort voor 6 personen. Het appartement heeft 2 slaapkamers met elk 2 bedden (1 x tweepersoonsbed, 1 x 2-persoonskamer). De grote woon / eetkamer heeft een aangrenzende keuken, waar u de gemeenschappelijke voorzieningen vindt, zoals een vaatwasser en een elektrisch fornuis met oven, een koffiezetapparaat etc. Restaurants, supermarkten zijn binnen een paar minuten van het huis te bereiken. In dit huis zijn ook de appartementen CH-9633 en CH-9643 gesitueerd.
Omringd door enorme reusachtige bergen van 4.000 meter hoog is Saas-Fee een ideaal vertrekpunt voor alle alpine activiteiten en om de fantastische bergen van de regio te verkennen.
Saas-Fee is volledig autovrij, alleen elektrische voertuigen hebben toegang. Bij de ingang van het dorp kunnen auto’s op de parkeerplaats of -tegen betaling- in de parkeergarage worden geparkeerd.
Wanneer u een vakantie doorbrengt in de regio Saas-Fee met zijn dorpen Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell (de woonplaats van voormalig ski-ster Pirmin Zurbriggen) en Saas-Grund, ontvangt u een paspoort dat u korting geeft op tal van attracties, waaronder bijvoorbeeld het onbeperkt gebruik van de postauto in de gehele Saasvallei.

zomer

Om de schoonheden van deze bergwereld te ontdekken, hoeft u niet altijd de meest inspannende wandelingen te ondernemen. Langs de verschillende bisses zijn er wandelingen, die ook met kleine kinderen kunnen lopen. Bisses zijn beekkanalen, die van oudsher voor irrigatie werden gebruikt. Meer avontuurlijke enthousiastelingen zullen de kick van paragliden, bergbeklimmen of mountainbiken willen ervaren. Kom naar Wallis naar Saas-Fee en kies zelf wat uw vakantie perfect maakt!
Uw vakantiegebied is een van de mooiste wandelgebieden in de Oberwallis. De prachtige natuur rond Saas-Fee en de hele Saasvallei zal u betoveren en u uitnodigen om te genieten. Met ongeveer 350 kilometer wandelpaden en steeds weer prachtig uitzicht op één of meer van de 18 trotse bergtoppen van meer dan vierduizend meter hoogte, is deze regio van Zwitserland echt uniek. Een pad langs alpenweiden, door prachtige bossen en langs de mooiste picknickgebieden met uitzicht – dat alles en meer wacht u op een ontspannende wandeling in de regio.

winter

Besneeuwde bomen, uitgestrekte gebieden van sneeuw en een prachtig panoramisch uitzicht nodigen uit tot lange sneeuwschoenwandelingen of rustige winterwandelingen. Geniet van de rust, laad uw batterij op en geniet van de schoonheid van de natuur op een winterse wandeling. De goed gemarkeerde wandelpaden van de Saas-vallei brengen u naar de mooiste uitkijkpunten van onze regio.
De vakantierepubliek Saas-Fee met zijn vier resorts Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell en Saas-Grund heeft voor iedereen iets te bieden. Het skigebied in Saas Fee is één van de winterhoogtepunten voor actieve vakantiegangers en de zon schijnt er rond de 300 dagen per jaar. Ongeveer 150 vierkante kilometers bieden winterpret en uitzicht op een totaal van 18 vier-duizend-meter bergtoppen.
TIP: bij 20 graden skiën? In juli skiën? Alles is mogelijk in het Saas-Fee gebied, dankzij de geweldige gletsjer! Meer informatie bij de VVV Saas-Fee.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu