Your search results

Amédée III in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 919 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Uw vakantiewoning Amédée III verwelkomt u met veel hout en een rustieke, huiselijke inrichting in de prachtige Saas-Fee. Op 50m2 vindt u ruimte om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Geniet van de eenvoud van dit appartement en een prachtig uitzicht op de bergen van Wallis. Gebouwd in 1985, biedt dit Chalet.nu appartement in Saas-Fee naast de gebruikelijke voorzieningen zoals een badkamer, drie slaapkamers en een keuken met elektrisch fornuis met oven en vriezer, ook tuinmeubilair om bij een ontspannend diner van de rust te genieten. Dankzij centrale verwarming is dit juweeltje zelfs in de winter ideaal om te ontspannen in het prachtige Wallis en om de avonden af te sluiten met een goed glas Wallis-wijn. In hetzelfde huis zijn de appartementen CH-9640 en CH-9642 gesitueerd. Er is een wasmachine aanweziger
Let op: Saas-Fee is volledig autovrij, alleen elektrische voertuigen hebben toegang. Bij de ingang van het dorp kunnen auto’s op de parkeerplaats (gratis) of in de parkeergarage worden geparkeerd (tegen vergoeding).
Word een inwoner van de vrije republiek Saas-Fee met zijn vier plaatsen Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell (het huis van voormalig ski-ster Pirmin Zurbriggen) en Saas-Grund. Uw gasten-paspoort biedt kortingen en vele attracties in de regio, zoals het gratis gebruik van de Post-auto’s en Skibus in de gehele Saasvallei. Het paspoort geldt al vanaf de eerste nacht, evenals op de aankomst- of vertrekdag. Voor nadere informatie over kortingen en diensten kunt u contact opnemen met de VVV Saas-Fee.
Uw vakantiegebied is een van de mooiste wandelgebieden in de Oberwallis. De prachtige natuur rond Saas-Fee en de hele Saasvallei zal u betoveren en u uitnodigen om te genieten. Met ongeveer 350 kilometer wandelpaden en steeds weer prachtig uitzicht op één of meer van de 18 trotse bergtoppen van meer dan vierduizend meter hoogte, is deze regio van Zwitserland echt uniek. Een pad langs alpenweiden, door prachtige bossen en langs de mooiste picknickgebieden met uitzicht – dat alles en meer wacht u op een ontspannende wandeling in de regio.
In Saas-Fee wachten 70 goed gemarkeerde fiets-kilometers erop door u te worden verkend. Verhuur van mountain- en e-bikes, evenals begeleide fietstours zijn mogelijk en bij de Intersport-winkel in Saas-Fee en kunt u deze tours boeken of fietsen huren.
Tussen de dorpen Randa en Täsch ligt de golfbaan van de Golfclub Matterhorn. Op een hoogte van 1400 meter boven zeeniveau met uitzicht op de Breithorn en Matterhorn, kunt u de course van 2391 meter lengte met 9 holes (par 36) spelen van mei tot november. Het terrein is meestens vlak en dus makkelijk te lopen.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu