Your search results

Arrach

Vanaf € 589 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het vakantiedorp Am Hohen Bogen, bij Arrach, in het mooie Beierse Woud is rustig en op een mooie zuidelijke helling en biedt uitstekende voorwaarden voor uw familievakantie.

Het lichte appartement bevindt zich op de begane grond van het huis en is ideaal voor een gezin met kinderen. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De comfortabele woonkamer en de open, volledig uitgeruste keuken nodigen uit tot verpozen. Op het terras kunt u de dag afsluiten met uitzicht op de bergen. Terwijl uw kinderen spelen op het grote gazon, kunt u zich comfortabel maken op de hoogwaardige tuinmeubelen en genieten van een gezellige barbecue met het gezin.

De talrijke speeltuinen en terreinen bieden veel ruimte voor kinderen. Verschillende tafeltennistafels (rackets en ballen zijn aanwezig) en een federale bowlingbaan zijn beschikbaar voor het hele gezin. Op slechts 500 m afstand verwelkomt manege Kummersdorf paardenvrienden.
De Feriendorfsee nodigt uit tot zwemmen, zonnen en varen in de zomer, schaatsen en curling in de winter. Het restaurant met biertuin direct aan het meer verwent u met heerlijk eten en drinken.

Het Beierse Woud nodigt u uit om de natuur voor het hele gezin te beleven met talrijke fiets- en wandelpaden. In de winter kunt u actief worden op de Hohenbogen, Arber of in St. Englmar. De volgende excursiebestemmingen worden ook aanbevolen: Seepark Arrach, sprookjes- en spookkasteel Lambach, museumdorp Tittling, roofvogelpark Grafenwiesen, zomerrodelbaan St. Englmar en de steden Regensburg, Bodenmais, Zwiesel en Passau.

Een hoogtepunt van de community is de gastenkaart met het VLC-logo. Hiermee reis je gratis met de bus en trein in het openbaar vervoer in de wijk en krijg je korting op veel activiteiten.

Verken met uw gezin het Beierse Woud. Dit appartement is daarvoor het perfecte startpunt.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu