Your search results

Arrach

Vanaf € 279 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het gezellige vakantieappartement is gelegen in het vakantiedorp Am Hohen Bogen nabij Arrach in het prachtige Beierse Woud. Het vakantiedorp biedt uitstekende voorwaarden voor een familievakantie op een heerlijke zuidhelling en rustig gelegen.

Via het mooie terras van de vakantiewoning bereik je het gezellige appartement op de begane grond. Het vakantieappartement heeft een woonkamer met een bank en een zithoek, een kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. Sluit de dag af met een gezellige avond op het grote terras met een koud biertje of een goed glas wijn.

Het vakantiepark biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Het meer van het vakantiedorp met zijn ligweide is in de zomer ideaal om te zwemmen, zonnen en varen, en in de winter om te schaatsen en curling. De talrijke speeltuinen en terreinen bieden volop ruimte voor het gezin. Bij slecht weer zijn er meerdere tafeltennistafels aanwezig. Er is een bowlingbaan voor familieplezier. Manege Kummersdorf heet je welkom op slechts ca. 500 m afstand.

Het restaurant in het vakantiedorp biedt tal van lekkernijen. Je kunt er ook ontbijt en halfpension boeken. En met de broodjesservice kun je de dag goed beginnen (tegen betaling).

Het Beierse Woud en de regio Lamer Winkel met talrijke wandelpaden nodigen het hele gezin uit om te gaan wandelen. In de winter kun je actief bezig zijn op de Arber en in St. Englmar.
Er zijn ook veel interessante excursiebestemmingen in de omgeving: Seepark Arrach, Fürstenzeche mijn (Lam-Buchet), Lambach sprookjes- en spookkasteel, Tittlingmuseum, roofvogelpark Grafenwiesen, zomerrodelbaan St. Steden als Regensburg, Bodenmais, Zwiesel en Passau.

Je kunt veel meer informatie krijgen bij het VVV-kantoor in het luchtkuuroord Arrach.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu