Your search results

Bad St. Leonhard in skidorp Bad St. Leonhard

Vanaf € 429 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

U woont in dit vrijstaande, goed onderhouden huis helemaal in de buurt van de boerderij van de familie. Het is gelegen in Bad Sankt Leonhard. Hier kunt u gegarandeerd ongestoord ontspannen in een natuurlijke omgeving tijdens een vakantie met uw hond. Het huis is gezellig en traditioneel ingericht met houtelementen. Tijdens de koudere dagen kunt u het huis verwarmen middels een houtkachel. Vanuit uw vakantiehuis kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Op de boerderij van de eigenaar is het mogelijk om verse producten te kopen. Daarnaast biedt de kruidentuin de mogelijkheid om met meer dan 30 verschillende kruiden kennis te maken. Kinderen kunnen helpen bij het voederen van de dieren. De laatste 600 m toegang tot het huis zijn steil en onverhard, maar wel bereikbaar met de auto. In de winter zullen de kosten voor elektriciteit hoger worden, omdat het hele huis wordt verwarmd via een elektrische verwarming.

Bad Sankt Leonhard im Lavanttal ligt 21 kilometer ten noorden van Wolfsberg en 30 km ten zuiden van Judenburg. Er zijn zeer interessante ruïnes in de hoofdstraat van Bad St. Leonhard.

In de omgeving zijn verschillende dagtochten mogelijk: breng een bezoek aan de prachtige historische stad Klagenfurt, de Wörthersee biedt tal van watersportactiviteiten en een bezoek aan de stad Graz mag ook zeker niet ontbreken, hier bent u binnen een uur.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu