Your search results

Birchi in skidorp Beatenberg

Vanaf € 610 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit prachtige appartement op een toplocatie in Beatenberg biedt een heerlijke vakantie en een mooi uitzicht op de bergen van de Jungfrau-regio. Vanuit beide slaapkamers kunt je de schoonheid van de Zwitserse bergen te bewonderen – en dat vrijwel vanuit het bed.
Het ruime en functioneel ingerichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een boerderij uit de 19e eeuw en is in de jaren 90 gerenoveerd. De eigenaar woont in hetzelfde huis. Je kunt je appartementen bereiken via een aparte ingang. De geweldige locatie, met dichtstbijzijnde buren zijn op ongeveer 100 meter afstand. Hier kun je ontspannen in een rustige sfeer, met heerlijke lekkernijen uit de keuken en sluit de avond af in de woonkamer. Op warme zomeravonden is er een gemeenschappelijke barbecue en een zithoek gedeeld met de eigenaar. Uw privacy wordt gerespecteerd door de eigenaar, maar hij beantwoordt graag al je vragen.
Houd er rekening mee dat in sommige kamers het plafond slechts ongeveer 1,80 m hoog is en dat grotere mensen hiervoor moeten bukken.

Dwaal door de natuurlijke omgeving en breng een bezoek aan de kaasmakerij Alp Heubühlen. Een fietstocht naar de Grünenbergpass of zwemmen in het buitenbad van Habkern (naburige gemeente, operatie juni-september). The Beat berggebied biedt een prachtig uitzicht op het meer Thun in de vallei en de “bekende drie” Eiger, Mönch en Jungfrau bergen in de verte. Weg van de stroom van het toerisme, kun je hier ontspannen en je ziel laten doven in de vrije natuur.
Niet te missen zijn de populaire bestemmingen in de omgeving. Bezoek de UNESCO Biosphere Entlebuch, dat is slechts een 90 minuten rijden of een uitstapje maken naar de Beatushölen, de Jungfraujoch via Interlaken of in de indrukwekkende Aare Gorge in de buurt van Meiringen. Daarnaast heeft de eigenaar aanbevolen excursies naar: Harder, Schynige Platte, Brienz (met veel meer), Brienz Rothorn, Spiez, Zweisimmen, Lenk, Gstaad, of Kandersteg (via Lötschberg Interlaken-Brig in Wallis met de trein 1 uur) en de steden Thun en Bern met historische en door UNESCO beschermde oude binnenstad.
Wandel door hoogveen en karstvelden en geniet van de rust tijdens een ontspannen wandeling op de Beatusweg van het district Waldegg naar het dorpscentrum. Op het spel- en avonturenparcours leer je veel over de legende van “hlg. Beatus”.
Ideaal wandelingen (tips van de eigenaar): Niederhorn, Burgfeldstand, Gemmenalp met veel lopen terug naar Beatenberg, Justistal, Sigriswil, Thun, terugkeer per schip (Poatauto van Interlaken Guest Card inbegrepen), Waldegg, Habkern met Schaukäserei Alp Heubühlen (Bus voor terugkeer in Gastenkaart inbegrepen).

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu