Your search results

Casa Olli in skidorp Col di Val di Zoldo

Vanaf € 610 ,-

Aanbieder

Land

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Appartement in Coi di Zoldo, een prachtig klein bergdorpje dat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van Tabià, oude houten schuren die zijn omgebouwd tot huizen en u alle rust bieden die u zoekt om te herstellen van de dagelijkse stress. In 5 minuten ben je met de auto bij de skiliften naar de berg Civetta, waarmee u het Dolomiti SuperSki-gebied met zijn meer dan 70 km pistes kunt bereiken. Op ongeveer 5 km van het appartement liggen er twee gebieden van ongeveer 13 km om te skiën ,
Als u in de winter van dit appartement gebruik maakt, is het ideaal om te skieen vanwege de nabijheid van prachtige skipistes (Cortina in slechts 30 minuten, Arabba in Val di Fassa op 40 km). In ongeveer 4 uur kunt u de Monte Pelmo Cortina-tour bereiken; De meest ervaren klimmers kunnen de mooiste klimmuren in de Dolomieten verwachten.
Als u van mountainbiken en fietsen houdt, kunt u fantastische routes maken door weiden en bossen of de kabelbaan Pian del Crep (3 km) of de Zoldobus-shuttle naar boven nemen en vervolgens met uw mountainbike de vallei in rijden. Het gebied is rijk aan meren waar u kunt zwemmen (Alleghe-meer 25 km) of watersporten (Santa Croce meer 40 km). Het appartement is goed onderhouden, de kamer op de eerste verdieping, een zolderkamer met laag plafond, is toegankelijk via een wenteltrap.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu