Your search results

Chalet de la Roche in skidorp Anould

Vanaf € 1.174 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Nieuw, zeer comfortabel en ideaal individueel chalet gelegen in het hart van de Hautes-Vosges met panoramisch uitzicht op de Meurthe-vallei. Veel wandelpaden zijn in de buurt evenals vele sportactiviteiten met meren en in de zomer waar u alle wateractiviteiten kunt beoefenen en ski- en winterresorts zoals La Bresrouse dat op 20 tot 15 km afstand ligt.

In het hart van het massief van de Hautes Vosges, warm en vol authentieke natuur.

Tijdens een boswandeling wat paddenstoelen plukken, wat lekkers oprapen of gewoon lekker in het zachte gras liggen. Kortom genieten van een gulle natuur in een paradijselijk landschap.

Het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges biedt uitstekende mogelijkheden om te wandelen, te voet of met de fiets, op ski’s of sneeuwschoenen, en niet te vergeten alle andere gevarieerde activiteiten die voor u, jong en oud, beschikbaar zullen zijn. De vele meren om te ontdekken: Gérardmer, Xonrupt-Longemer, Retournemer, Lac Blanc, Lac Noir, Lac des Corbeaux…

In de buurt van Gérardmer, dat Victor Hugo de bijnaam “de parel van de Vogezen” noemde, en waar restaurants, bioscoop, casino, zwemmogelijkheden, boomklimpark… Gérardmer is ook het festival van de narcissen, het festival van de fantasiefilm, motordagen en zijn triatlon.

Profiteer ook van de perfecte gelegenheid om de prachtige locaties van de Elzas, de fantastische kerstmarkten, de vakwerkhuizen te bezoeken: Kayserberg is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Frankrijk, Colmar, Straatsburg, maar ook het ooievaarspark, adelaars, berg van apen , bezoek aan de kelders en de wijnroute van de Elzas.

We bevinden ons ook in de buurt van Saint-Dié-des-Vosges, met zijn kathedraal en de Freedom Tower, een nieuwe generatie aquatisch centrum Aquanova, een futuristische bowlingbaan, een internationaal FIG-geografiefestival. Even verderop opent ook de magie van de meren van Pierre Percée zijn armen voor u.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu