Your search results

Chalet Zirbenwald 1 in skidorp Turracherhöhe

Vanaf € 1.433 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit chalet is gelegen in een pijnbomenwoud op 1800 m hoogte. Het beschikt over 4 slaapkamers waar 10 gasten kunnen verblijven: perfect voor grote vriendengroepen of samenreizende stellen.

Het best bewaarde geheim van Oostenrijk is de Turracher Höhe, de bergpas tussen Karinthië en Steiermark. Het staat bekend als een van de mooiste gebieden in de regio. Het winterseizoen loopt hier van eind november tot begin mei. In de zomer kun je naar de 3 bergmeren de Turrachersee, Schwarzsee en de Gruensee. Op loopafstand vind je de Turrachersee en het dorpscentrum.

Terug in het chalet kun je genieten van de wellness met een infrarood sauna, een bubbelbad met een prachtig uitzicht en de douche met een stoomcabine.

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend. De woningen kunnen afwijken van de foto’s, maar het comfort is zoals beschreven. De verdeling van bedden is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van tevoren worden bevestigd.

Het Alpenpark wordt vanaf 15 maart 2022 uitgebreid tot winter 2022/23. Daardoor kunnen er door bouwwerkzaamheden hinder zijn op het gebied van geluid, vuil en meer verkeer.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu