Your search results

Crinitzberg/Bärenwalde in skidorp Crinitzberg/Bärenwalde

Vanaf € 559 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het vakantieappartement bevindt zich in een huis dat in 2018 werd aangevuld met een lichtovergoten aanbouw, waarin zich een ruime, moderne woonkeuken en een overdekt balkon bevindt. De panoramische ramen van vloer tot plafond laten het de zon schijnt en laat je ogen afdwalen De slaapkamer en badkamer bevinden zich in het oudere Deel van het huis met oudere meubels.

Beddengoed en/of handdoeken kunt u voor aankomst bij de eigenaar bestellen of u kunt deze zelf meebrengen.

Door de ligging op een heuvel is de entree van het appartement aan de achterzijde van de woning gelijkvloers, maar aan de voorzijde lijkt het appartement op een appartement op de 1e verdieping. In het onderste deel van het huis bevindt zich een grote ruimte met open haard en keuken, die op aanvraag ter plaatse kan worden geboekt, bijvoorbeeld als seminariezaal of voor een feest. Een sauna in het naastgelegen huis kan tegen betaling worden gebruikt.

Mogelijke vrijetijdsactiviteiten en excursiebestemmingen zijn onder meer het recreatiepark Plohn (12 km), de stuwmeren in Eibenstock (6 km) en Schönheide (10 km), de wandelpaden naar de Kuhberg of Steinberg (5 km), de Duitse ruimtevaarttentoonstelling in Rautenkranz (20 km) en de skiarena in Eibenstock met stoeltjeslift en het hele jaar door rodelbaan (10 km). Het appartement DE-16309 bevindt zich in hetzelfde gebouw, op slechts 10 m afstand van de DE-12178, zodat er in totaal 18 personen op dit terrein kunnen verblijven.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu