Your search results

Crocetta Uno in skidorp Sesta Godano

Vanaf € 337 ,-

Aanbieder

Land

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Deze woning bevindt zich in een villa waarin er in totaal 2 appartementen zijn. De woning is gelegen in een grote vallei in Ligurië, La Vallata di Vara. Uw appartement beschikt over 3 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezin, eventueel met huisdier.

La Vallata di Vara wordt gekenmerkt door tal van middeleeuwse dorpjes, kastelen en bedevaartsoorden. U kunt zich ook onderdompelen in de natuur en mooie wandelingen maken in het bos. Je kunt ook naar het Nationaal Park van Cinque Terre en de zee, die op 15 km afstand liggen.

Het appartement is comfortabel ingericht en vanaf het terras en de gemeenschappelijke tuin kunt u genieten van een prachtig panorama. Met al het comfort en de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen en de kinderen vrij te laten spelen in de tuin en in de weiden, in een landschap waar de wereld en het leven lijken stil te zijn blijven staan. Een kinderbed en -stoel zijn aanwezig. Ook heb je de beschikking over een wasmachine en er is parkeergelegenheid.

Verwarmingskosten worden in rekening gebracht op basis van het werkelijke verbruik.
In geval van vertraging ten opzichte van de op uw ticket vermelde aankomsttijd, gelieve de eigenaar hiervan op de hoogte te brengen.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu