Your search results

Ennsling L Chalet – Dachstein in skidorp Ennsling

Vanaf € 2.745 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het spraakmakende Oostenrijkse design, het spectaculaire uitzicht op de Dachstein en de directe verbinding met Skigebied Amadé Schladming-Planai behoren tot de high-lights van dit geweldige bergresort, waar dit luxe chalet zich bevindt.

Pure luxe, dat is het eerste wat u denkt wanneer u de accommodatie zult bekijken. Aan alles is gedacht; 5 slaapkamers, 5 badkamers, een woonkeuken en een ruim buitenterras. Daarnaast beschikt uw chalet over een verwarmd privé zwembad (5,80 x 2,50 x 1,37 m.) en een heerlijke traditionele sauna.

Door de centrale ligging is het een ideaal vakantiegebied, zowel in de winter als in de zomer. Schladming-Dachstein behoort, door de vele afwisselende wandeltochten, tot de top qua wandelgebieden in Oostenrijk. Voor de mountainbikers is er een keuze uit 930 km. aan Mountainbikewegen. Ook is aan de adrenalinejunkies gedacht, rafting, flying coaster en para-gliding behoort tot de mogelijkheden.

Daar Schladming-Dachstein onderdeel is van Ski Amadé heeft u de beschikking over 230 km. piste, 88 liften en 100 oerige skihutten. Alles wat u nodig heeft om er een topvakantie van te maken.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu