Your search results

Ferienhaus Ballenstedt in skidorp Ballenstedt

Vanaf € 716 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Het “Ferienhaus Sophie” is gelegen in de Harz-regio, direct aan een berghelling. Het huis biedt genoeg ruimte voor een gezin.

Het ligt op een rustige en idyllische locatie waardoor je uitstekend kunt genieten van de natuur. De ligging op de heuvel zorgt voor een fantastisch uitzicht op onder andere het werelderfgoedstadje Quedlinburg, dat onlangs opnieuw werd bekroond tot mooiste vakwerkstad van Duitsland. Een bezoek aan de kerk van Gernrode, Kasteel Roseburg of Kasteel Ballenstedt is ook de moeite waard. Iets verder weg vind je de kabelbanen in Thale Erlebniswelt, de Rappbode-dam, de Rübeländer-druipsteengrotten, Pullman City Harz en de Brocken.

De grote tegelkachel zorgt in de winter voor sfeer en warmte, met dank aan het hout van de Harz-bossen. Een bijzonder hoogtepunt van het vakantiehuis is de sauna, waarin je lekker kunt opwarmen na een lange wandel-, fiets- of skitocht. Voor fietsen is er een schuur met ruimte voor maximaal 4 fietsen. Je hebt ook de mogelijkheid om je e-bike te stallen in de materiaalruimte.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu