Your search results

Hameau de l’Etang 1 in skidorp Le Syndicat

Vanaf € 685 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Vrijstaand chalet op kleinschalig vakantiepark in het hart van de Vogezen.

Le Hameau de l’Etang staat op een speciale plek in het hart van de Hoge Vogezen tussen 500 meter en 1200 meter hoogte. In het park staan vijf chalets die allemaal een mooi uitzicht hebben op de berg en de vijver

De chalets bevinden zich in een park van zes hectare waar u kunt genieten van de rust en de natuur. Er is een gemeenschappelijk zwembad en een visvijver. Ook zijn er speelterreinen verspreid over het park. De ezels, paarden en geiten op het terrein maken het plaatje compleet.

Op vier kilometer afstand van het park vindt u het centrum van Le Syndicat. Op tien kilometer afstand ligt Gérardmer. Grotere plaatsen als La Bresse en Ventron liggen op 40 kilometer afstand. Dit geldt ook voor de Elzas. Deze streek staat bekend om uitstekende wijnen en zowel Duitse als Franse invloeden.

Het chalet heeft drie slaapkamers met een 2-pers. bed of twee slaapkamers met een 2-pers. bed en een slaapkamer op de tussenetage met twee slaapplekken. Daarnaast heeft het chalet een badkamer, een apart toilet en is de hoekkeuken compleet uitgerust met onder andere een afwasmachine en wasmachine. Het overdekt terras (45m2) geeft u een mooi uitzicht op de rustige en groene omgeving.

Tijdens uw verblijf in het chalet zijn de kosten voor water, elektriciteit (tot 10Kwh per dag), huisvuilbelasting en hout (gebaseerd op de vierkante meters van het chalet) inclusief.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu