Your search results

l’Aigle chalet ensemble – Saint-Maurice-sur-Mosell in skidorp Saint-Maurice-sur-Moselle

Vanaf € 675 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit nette en authentieke chalet mét sauna is geschikt voor 6 tot 9 personen en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in het hart van de prachtige Vogezen waar u optimaal van de natuur en omgeving kan genieten dichtbij huis of zelfs vanuit huis. Het chalet bestaat uit 2 separate woningen met elk een aparte ingang, waarvan een studio op de begane grond (2 à 3 personen) en een chalet-appartement (2 slaapkamers en een vide) erboven waar zich eveneens de sauna bevindt. Het chalet leent zich dus ideaal voor grotere gezinnen en/of groepen die het prima vinden om ’s avonds een eigen plek te hebben. U kunt echter ook heel gemakkelijk samen eten, bijvoorbeeld op het zonovergoten balkon van het chalet.
Het is een unieke plek, heerlijk vrij en bovendien vrij van massatoerisme en waar authenticiteit, oergezelligheid en bovendien een uitstekende lokale gastronomie samenkomen. Het chalet is relatief eenvoudig, maar heeft alles wat u nodig heeft. Daarnaast is de sauna een echte verwennerij! Overigens beschikt u over een heerlijk grote tuin met terras en BBQ.

Over de omgeving:
In het hart van de prachtige Vogezen, aan de voet van de Ballon d’Alsace en de Ballon de Servance en gelegen op de bovenste vallei van de Moezel, bevindt zich het mooie plaatsje Saint-Maurice-sur-Moselle. Hoogteverschillen tussen de 550 en 1250 meter zorgen ervoor dat u eindeloos prachtig kan wandelen, fietsen, maar in de winter ook uitstekend wintersporten. Toegang tot de skigebieden van Le Rouge Gazon en Ventron (30 km aan pistes; variërend van groen tot zwart) bevinden zich op 12 km en het is de autorit zeker waard. Hier kan u prachtig skiën, snowboarden, langlaufen, rodelen en lopen met raquettes à neige (sneeuwschoenen). Voor de beginners is er ook een skischool met loopband, handig voor zowel kleuters tot aan volwassenen. Overigens worden er tijdens de vakantieperiodes worden er diverse evenementen georganiseerd, zowel fakkeltochten en nacht racen met de slee. Kijkt u liever van een afstand toe? Proef dan de lokale keuken! Er zijn nl. talloze mogelijkheden.

Andere tips zijn een bezoek aan de 180 km lange wijnroute van Elzas, startend op 30 km in het plaatsje Thann met mooie stops in het zogenoemde “Franse Venetië” Colmar (74 km en wederom een prachtige autorit) tot aan Straatsburg (150 km) met idyllische Kerstmarkten en zomerse terrassen. U bevindt zich trouwens op slechts 80 km van zowel de Duitse als Zwitserse grens.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu