Your search results

Langelsheim in skidorp Langelsheim

Vanaf € 480 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit vakantiehuis is geschikt voor maximaal 7 personen en is centraal gelegen in een vakantiehuisgebied. Het huis heeft een groot zonneterras aan de zuidkant en heeft een groot tuinperceel.

Een smalle wenteltrap leidt naar de twee slaapkamers op de bovenverdieping. In de woonkamer biedt de slaapbank nog een slaapgelegenheid.

Meteen vanuit het huis zijn wandel- en fietstochten mogelijk. Er zijn tal van recreatieve activiteiten in de omgeving. Een verwarmd boszwembad ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Bij de eigenaar kunt u 2 rodelsleeën huren. In het dorp is fietsverhuur. Op de nabijgelegen camping kan W-Lan tegen betaling worden besteld, u heeft dan internetontvangst in het vakantiehuis. Wolfshagen in de Harz is een erkend kuuroord en ligt direct tussen het Inneste- en het Granestuwmeer.

Een speciale bestemming is natuurlijk de Werelderfgoed locatie Goslar, die op minder dan 10 kilometer is gelegen. Sportliefhebbers zullen ook worden aangetrokken door het wintersportcentrum van de noordwestelijke Harz, Hahnenklee, die op een vergelijkbare afstand is gelegen. De ongewone overvloed aan natuur- , cultuur- en sportaanbod biedt een gevarieerde vakantie in elk seizoen.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu