Your search results

Plein Ciel R4C2-7 in skidorp Veysonnaz

Vanaf € 1.090 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Chalet.nu vakantieappartement in Veysonnaz

Luchtig, en origineel gebouwd appartement, verdeelt over twee verdiepingen. Het is gelegen onder de dakgevel van een imposant chalet met meerdere appartementen. 6 personen en een kind tot 4 jaar vinden hier een tijdelijk thuis voor een ontspannen vakantieverblijf. De massieve houten balken onder het dak zorgen voor een robuuste maar ook elegante uitstraling van het appartement, net als de massieve meubels. De originele indeling en de hoogte van het appartement wekken ondanks alle omvangrijkheid niet de indruk dat het te overdadig is. Boek dit appartement en laat uzelf overtuigen. Als u kinderen meeneemt, zullen die het zeker leuk vinden om de trapleuning te gebruiken als glijbaan. Let u er wel op dat als ze dit doen, dit op eigen risico is. Net als bij alle trapleuningen bestaat altijd het gevaar dat ze vallen, het is dus niet zonder gevaar.

Zomer

Het eigenlijke wandelgebied rondom Veysonnaz strekt zich in het zuiden uit tot aan de Walliser Hochalpen. Als u een wandeling maakt door het 300 km lange wandelgebied van Veysonnaz kunt u genieten van de pure natuur. Zo komt u regelmatig de loslopende, grazende koeien tegenkomen. Zij doen u niks, geen van de runderen zal u aanvallen, ze willen juist graag geknuffeld worden! Een groot deel van het gebied rondom Veysonnaz staat onder natuurbescherming, dit dankzij de intacte flora, fauna en weides. Het plukken van zilverdistels en gentianen om mee te nemen als souvenir zien ze niet dan ook liever niet…….

Het is ook mogelijk om tochten te maken door het hooggebergte. Bijvoorbeeld de «Bisse-de-Vex», een 12 km lange Suone (waterleiding) uit de 15de eeuw, welke pas is gerestaureerd. U hoeft geen grote hoogteverschillen te overbruggen en heeft fantastisch uitzicht hoog over Veysonnaz terwijl u langs de Suone wandelt.

Winter

Zodra in de winter de sneeuw valt wordt Veysonnaz een wintersportparadijs. Een deel van het skigebied de «Vier-Täler» («Quatre-Vallées») heeft ongeveer 400 km aan geprepareerde pistes. Op de «Piste-de-l’Ours», net boven Veysonnaz, worden de wereldcup wedstrijden gehouden. Een spektakel voor de deelnemers en toeschouwers! De grote skiarena van «Quattre-Vallées» strekt zich uit van Veysonnaz en het aangegrenzende „les-Collons-Thyon-2000“ via Nendaz, de Mont-Fort (3330m) tot aan Verbier en La Tzoumaz. Hier ligt niet minder dan 410 km pistes voor alle niveaus (van beginner tot gevorderde) voor u klaar. 95 voorzieningen zorgen ervoor om u, na een afdaling naar het dal, weer naar boven te brengen.

Meerdere appartementen in hetzelfde gebouw: CH-8670, CH-8671, ZWA118, CH-8673, CH-8674, CH-8675, ZWA122, ZWA127, CH-8698, ZWA160.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu