Your search results

Rauris in skidorp Rauris

Vanaf € 790 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit modern ingerichte appartement wordt omgeven door een uniek bergpanorama en ligt in het Rauris-dal in Salzburg, voor maximaal 5 personen. Dit appartement is speciaal ontworpen voor jongere gasten: kinderen zullen genieten van de verschillende speeltoestellen in de tuin, zoals wip, trampoline, schommel, glijbaan en zandbak. Ontspan op het balkon of in de gemeenschappelijke tuin. In het appartement bevinden zich 2 kinderstoelen.
Voor de vakantie met familie en vrienden kunt u de twee wooneenheden AT-12069 en AT-12070 samen huren. Samen genomen, maximaal 10 personen in deze vakantiehuisruimte. Eigenaren van huisdieren kunnen zich zorgeloos verheugen op uw vakantie, want in dit appartement zijn vanaf het begin 2 huisdieren toegestaan en bij de prijs inbegrepen.
De schilderachtige omgeving nodigt uit tot veel buitenoefeningen in de winter en zomer. Na een lange wandeling verfrist niets zo veel als een afkoeling in het Zeller-meer, dat op ongeveer 20 km van het appartement ligt. Er zijn veel andere bezienswaardigheden in de stad Zell am See, zoals een bezoek aan het kasteel van Kaprun of een ontspannen boottocht over het meer. Blijvende indrukken laten een excursie naar de Sigmund Thun Klamm achter: ervaar de rauwe kracht van het water dat zich hier door de rots heeft gesneden. Mis deze magische ervaring niet tijdens uw vakantie! Andere personen zijn op aanvraag toegestaan! In de zomer is de vrijetijdskaart inbegrepen!

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu