Your search results

Res creux de L’ours bleu in skidorp Meribel-Mottaret

Vanaf € 1.128 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit gezellige appartement is gesitueerd in résidence Creux de l’Ours Bleu in Meribel-Mottaret en biedt direct toegang tot de skipistes; ski-in/ski-out!

Meribel-Mottaret ligt in het hart van Les Trois Vallées en bestaat uit de wijken Chatelet en het grotere Laitelet. Het knus ingerichte appartement bevindt zich in het centrum van Hameau, in het hoger gelegen deel van Laitelet. Het appartement ligt op de derde verdieping en bestaat uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer, een mezzanine met een schuin dak en een balkon op het zuiden. De dichtstbijzijnde skibushalte vindt u al op 50 m afstand. En na een hele dag op pistes te hebben gestaan, geniet u ’s avonds natuurlijk van een drankje en een maaltijd in een van de gezellige cafés en restaurants.

Meribel-Mottaret wordt omgeven door dennenbossen en biedt niet alleen in de winter, maar ook in de zomer volop mogelijkheden. Maak eens een mooie wandeltocht door het natuurreservaat Tueda of stap op de mountainbike of op de fiets voor een tocht door de omgeving. Maar u kunt ook gaan zwemmen, raften, klimmen, paardrijden of paragliden. Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de 18-holes golfbaan bij Meribel.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu