Your search results

Résidence La Clé des Cimes 1 in skidorp Beaufort

Vanaf € 685 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Résidence La Clé des Cimes biedt sfeervol, modern en comfortabel ingerichte appartementen. Een paar grote, nieuwe chalets biedt onderdak aan een honderdtal appartementen van diverse grootte. Het geheel is met veel hout, natuursteen en goede materialen in lokale stijl gebouwd en ademt klasse uit.

De appartementen zijn onderverdeeld in de types: ‘Famille’, ‘Confort’ en ‘Premium’.
‘Famille’ is geschikt voor families met kinderen en is iets ruimer en voorzien van stapelbedden in de (kinder-)slaapkamers.
‘Confort’ kent tot het 8-persoonstype geen stapelbedden (alle bedden dus normaal op de vloer); prettiger dus voor volwassenen. De +(plus)-toevoeging hier geldt voor de wat ruimere appartementen.
‘Premium’ biedt naast de beste ligging in het gebouw ook meer comfort en stijl op vele terreinen; denk aan het beste uitzicht, meer ruimte, het nog smaakvollere meubilair, extra voorzieningen en privileges mbt entrée in de Spa, speciale parkeerplaatsen in de garage en skischoenenwarmers in de skiopbergkasten.
Er is keuze uit de volgende types:
Een appartement voor 4 personen (FR-1947)
Een appartement voor 6 personen (FR-1946) en (FR-1950)
Een appartement voor 8 personen (FR-1949)

Bij de prijs zijn voor alle types vele extra’s inbegrepen, zoals gebruik van bed-en badlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, gebruik wifi en de eindschoonmaak.
Alle types beschikken over een goed uitgevoerde kitchenette en een balkon of terras.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu