Your search results

Rhodania in skidorp Leukerbad

Vanaf € 330 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Uw vakantieappartement is gelegen op de 3de verdieping van een groot chalet waardoor u een schitterend uitzicht heeft vanaf het balkon welke op het zuiden is gelegen. De open woon-/ eetkamer heeft een oppervlakte van ca 47 m2 en beschikt over twee kastbedden. Het appartement biedt u voldoende ruimte voor een ontspannen vakantie in de thermaalbad plaats in Leukerbad. Behalve de mooie kooknis heeft u de beschikking over een badkamer/ wc, tv, telefoon en in de garage van het huis kunt u een parkeerplaats huren.
Door de centrale ligging bevinden zich de talrijke thermen en winkels bijna voor de deur. Aan de andere kan van het dorp ligt het station van het bergspoor naar de Gemmipass. Ontdek de diversiteit van deze schitterende omgeving en verken te voet de mooie bergwereld.

Zomer

De Romeinen waren zich al bewust van de schoonheid van deze omgeving en Leukerbad maar vooral de gezondheidsbevorderende werking van het thermale water. In het hooggelegen thermaalbadplaats Leukerbad komt dagelijks ongeveer 3,9 miljoen liter water van 51°C uit de talrijke thermaalbronnen in de mooie bergen van Wallis. Leukerbad is de grootste thermaalbadplaats in Zwitserland.
Leukerbad is gemaakt voor mountainbiker, er zijn diverse moeilijkheidsgraden. Als u een keer een tocht door Wallis wilt maken is de regio rondom Leukerbad het perfecte uitgangspunt voor een uitstapje op 2 wielen.
De bergwereld rondom Leukerbad is uitnodigend om te wandelen – hier bent u niet alleen lichamelijk actief bezig. Van het voorjaar tot de herfst kunt u gebruik maken van ca 200 km aan bewijzerde wandelpaden. Zo kunt u bijvoorbeeld de historische Gemmipas bedwingen, welke al enkele honderden jaren een verbinding is tussen Kandersteg en Leukerbad.

Winter

Als u in de winter met alleen onderweg wilt zijn in deze prachtige witte omgeving is in Leukerbad aan het juiste adres. Zowel de sportieve gasten als de wellnessgasten komen hier namelijk beide aan hun trekken. Deze thermaalbad plaats ligt beschut in een zijdal van de Walliser bergen en zelfs de Romeinen waren al bekend met de heilzame werking van deze warme bronnen.
Of u korte of lange winterwandelingen wilt maken, in Leukerbad en de aangrenzende gemeenten vindt u een groot aanbod van ongeveer 40 km aan goed geprepareerde winterwandelpaden. De Gemmiwandeling naar Kandersteg is niet alleen in de zomer een highlight, vooral door de aanwezigheid van sneeuw ziet alles er sprookjesachtig uit en kunt u in alle rust de wandeling maken. Een ander mooie wandeling is de panoramaweg van het middenstation van de gondelbaan naar de vee hut op Torrent (of omgekeerd) -een tocht die u verwend met veel zon.
Leukerbad biedt 30km langlaufloipen, 50km skipistes en een sportarena met klimwand, binnen- tennisbanen, ijs- en curlinghal en een krachthok. In het dorp zelf kunnen ski- en snowboarders gebruik maken van twee liften. Als u de wereldcup piste zelf een keer wilt ervaren bent u hier aan het juiste adres.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu