Your search results

Sarnen bei Luzern in skidorp Sarnen bei Luzern

Vanaf € 2.499 ,-

Aanbieder

Over deze accommodatie

De eigenaar van dit vakantiehuis heeft veel hart en ziel, passie, aandacht voor detail en talloze weken tijd gestoken in zowel het interieur als de inrichting van de omgeving! Het resultaat is meer dan indrukwekkend. In de zomer kun je afkoelen in een van de 3 waterbassins met bronwater, die perfect ingebed zijn in de natuur (half juni tot eind augustus). Elegante en liefdevol aangelegde waterlopen laten altijd een zachte plons ontsnappen en hebben een ongelooflijk rustgevend effect. Maximaal 12 personen mogen zich tijdelijke eigenaar van hun eigen wijnstokken noemen. Deze zijn kunstig opgesteld langs een lange natuurstenen muur en bedekken ook het terras met uitzicht op de vallei. Er is een mooi nieuw gebouwd rustiek tuinhuis met een geweldig uitzicht. Binnen staat een eettafel voor een heerlijke avond met raclette of kaasfondue. Het interieur van deze woning is net zo gedetailleerd. In dit appartement vind je voornamelijk meubels van stevig hout. Hout domineert hier heel erg het interieur. Bij de inrichting is aan veel kleine details gelet en kan het vermoeden ontstaan dat de eigenaar graag als conservator van een museum wil werken. Veel zorgvuldig geselecteerde, typisch Zwitserse, kleine voorwerpen zijn zorgvuldig door het hele appartement gedrapeerd. En eerst het uitzicht! Stap het balkon op de bovenverdieping op en voel hoe het voelt om de meesteres of meester te zijn van machtige bergen en lange meren. Hoe afgelegen dit chalet ook is, de “beschaving” is snel en gemakkelijk te bereiken. Heb je genoeg van de afzondering en wil je weer gezellig bijpraten, dan is bijvoorbeeld Luzern met de auto in minder dan 30 minuten te bereiken. Als je wilt, kun je hier ook bijna voor de deur met het vliegtuig landen. Het privé-vliegveld van Sarnen ligt op slechts een kwartier rijden, dus u hoeft alleen maar te wachten op de landingsvergunning van de toren.

zomer

Centraal Zwitserland is een paradijs voor trekvogels! Talloze wandelroutes met hun eigen naam wachten erop om door u ontdekt te worden. Ze liggen allemaal in de directe omgeving en brengen zelfs luie kinderen tot enthousiaste volgers.Vele via ferrata’s van alle moeilijkheidsgraden nodigen de hele familie uit om samen te trekken. Mountainbikers, fietstoeristen en andere tweewielerliefhebbers zijn hier net zo welkom en vinden er fantastische fietspaden en fietsroutes.
Waterratten kunnen naar hartenlust peddelen, zwemmen, canyoning, duiken, wakeboarden, vissen op een van de vele meren … de keuze aan activiteiten is bijna eindeloos!

winter

Ook in de winter zijn de mogelijkheden voor sportieve activiteiten vrijwel onbeperkt: van klassiek skiën, snowboarden, langlaufen en sleeën overdag en ’s nachts tot snelle skitochten, alles is mogelijk. Heb je ooit eerst een heuvel af gefreesd op een luchtbed? Doe het hier en bekijk de omgeving vanuit een heel ander perspectief! Wauw! Bij slecht weer kunt u bioscopen, overdekte zwembaden, kaasfabrieken en musea bezoeken, die in deze regio in overvloed aanwezig zijn. Voor liefhebbers van allerlei soorten technologie is een bezoek aan het internationaal bekende Zwitserse Transportmuseum in Luzern ideaal. Hier plan je gemakkelijk een hele dag in zonder dat je twee keer langs dezelfde plek hoeft te lopen.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu