Your search results

Schönecken in skidorp Schönecken

Vanaf € 230 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

In dit comfortabele vakantieappartement in Schönecken kunt u zich goed ontspannen.

Het appartement DE-11567 is gelegen op de boven verdieping van een groot huis met een grote, verzorgde tuin. Vanuit hier heeft u mooi zicht op Schönecken en op de burcht van Schönecken. U bereikt de woning via een comfortabele buitentrap. De woonkamer, keuken, badkamer en de half open slaapkamer zijn op dezelfde verdieping gelegen.

Het appartement DE-14994 is gelegen op de begane grond van het huis en kan ook gehuurd worden. De vakantiewoningen zijn ideaal voor als u met een grote groep vrienden of grote familie ben. De wasmachine is in overleg met de eigenares te gebruiken. Transfer vanaf Gerolstein in overleg.

Uw vakantiewoning in Schönecken is lieflijk gelegen in de “Schönecker Schweiz”, vlakbij Prüm. In Schönecken kunt u uw boodschappen doen. In de omgeving kunt u uitstekend wandelen, fietsen en zwemmen. Schönecken heeft een burchtruïne, burchtkapel, ambachtenmuseum en educatieve bospaden. De burchtruïne bereikt u al stijgend via mooie wandelpaden en via een trap langs een mooie kerk. Het uitzicht vanaf de burcht is fenomenaal, vooral bij mooi, helder weer.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu