Your search results

Sirius in skidorp Blatten bei Naters

Vanaf € 450 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit Chalet.nu Appartement Sirius in Blatten boven Naters, bevindt zich op de begane grond van een in 2013 gerenoveerd chalet. Laat uw blik dwalen over het imposante hooggebergte van de Aletsch-Region tot het prachtige Wallis. Uw Chalet.nu huis met bergpanorama is onder andere uitgerust met TV, WiFi, elektrisch fornuis met oven en centrale verwarming. In de 60 m² tuin beschikt over 4 ligstoelen, tuinmeubilair en een barbecue na een spannende dag in deze prachtige streek van Zwitserland. Twee parkeerplaatsen beschikbaar voor gasten van het rustieke Châlethauses op het terrein. Voor kinderen zijn er op ongeveer 300 meter van het huis, een speeltuin en een mini-golfbaan en fietsverhuur beschikbaar.
De Belalp treinen rijden regelmatig naar de top van Belalp of Chiematte. Blatten bij Naters is gelegen op ongeveer 1300 m boven de zeespiegel in de onmiddellijke omgeving van der Schweizer Alpen Jungfrau-Aletsch, Unesco Wereldergoed, de grootste gletsjer van de hele Alpen.

Zomer

Het dorp Blatten is een kleine heksenketel vol entertainment. Een ruime touw park, de minigolfbaan en een goed uitgeruste speeltuin voor kinderen en nog veel meer leuke activiteiten laat u een actieve vakantie beleven, een onvergetelijke familie-ervaring.
In Wallis schijnt 300 dagen per jaar de zon. Vooral in de zomer kan u van de roemrijke Alpen wereld met teugen genieten. Here you will find endless hiking trails and also some routes specifically designed for mountain bikers can be driven on two wheels.
Hier vindt u eindeloze wandelroutes en ook een aantal speciaal aangelegde routes voor mountainbikers zijn geschikt voor gewone fietsers. Ook skiers beschikken over een groot aanbod aan paragliding. Wees voorzichtig, dat u niet getroffen wordt door een hoogvliegende golfbal, onderhouden golfbanen zijn hier ook te vinden.

Winter

Om aan de groeiende vraag van het wintertoerisme te kunnen voldoen, zijn er in de laatste jaren vele miljoenen Zwitserse franken geïnvesteerd. U vindt hier onder andere de langste 6-persoons stoeltjeslift van Zwitserland, deze brengt u tot een hoogte van ruim 2500 m. Eenmaal hier aangekomen is dit, eind goed al goed! In het door zon overgoten Walles met in totaal 47 (!) bergen boven 4000 m, welke tijdens besneeuwde winters hun veelzijdige schoonheid ten volle kunnen ontwikkelen. Ontdek de meest fantastische skigebieden. De pistes van het skigebied Blatten- Belalp, hét geheim onder de Walliser skigebieden. 60 km uitdagende pistes – waarvan de langste begint op een hoogte van 3118 meter – liggen op uw te wachten.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu