Your search results

Tauernchalet 6p in skidorp Hohentauern

Vanaf € 714 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Gelegen in het dorpscentrum van Hohentauern staat dit gezellige chaletpark. U krijgt hier een echt gevoel van “thuiskomen”. Het gezellige en luxe chalet van een klassieke houten constructie is echt van alle gemakken voorzien. Het chalet staat pal op het zuiden gericht zodat het de hele dag zoninstraling heeft. Vanuit de woonkamer en de verschillende terrassen kijkt u uit over het prachtige vergezicht van de bergen, de skilift en het dorp.

Het chalet is knus ingericht, zo beschikt de woonkamer over een gezellige sfeerhaard. Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers en een luxe badkamer. sommige huizen hebben in plaats van een slaapbank in de woonkamer, een derde slaapkamer met een stapelbed. U geniet een terras op het zuiden.

In de winter verandert Steiermark in ‘het witte hart van Oostenrijk’, met leuke skioorden. In de zomer staat het vooral in de belangstelling om zijn vele meren, Thermen en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen.

Het resort wordt uitgebreid met meer chalets. Er kan hier mogelijk hinder van ondervonden worden tot zomer 2021.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu