Your search results

Tauernlodge Mühlbach 2B in skidorp Mühlbach am Hochkönig

Vanaf € 667 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

In het levendige Mühlbach, dat samen met de dorpen Dienten en Maria Alm de Hochkönigs Bergreich vormt, is aan de zonzijde van het dal dit prachtige chalet gebouwd.

Dit chalet is opgedeeld in een studio in het souterrain en een vakantiehuis op de begane grond en 1e verdieping. Je woont in de vakantiewoning op de begane grond en de eerste verdieping, die alles biedt wat je maar kunt wensen tijdens je vakantie. Bij binnenkomst valt direct de enorme woonkamer met open keuken op. De sfeervolle inrichting, het gebruik van veel hout, mooie details en de hoogwaardige uitrusting zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. De open keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u toegang tot het grote balkon, welke aan de zonzijde is gelegen.

Het huis heeft in totaal 4 slaapkamers en 3 badkamers. Alle slaapkamers zijn prachtig ingericht in de stijl van het huis. Na een dag in de sneeuw, een geweldige wandeling of een mountainbiketocht, kom je heerlijk tot rust in je eigen sauna.
In het souterrain vindt u tevens een skiruimte met skischoendroger voor gezamenlijk gebruik. (Doordat de woning tegen een helling is gebouwd kunnen de namen van de verdiepingen wat verwarrend zijn. Het souterrain is de verdieping waarop u de woning betreedt, de woonverdieping is erboven en wordt de begane grond genoemd)

Mühlbach is zowel in de zomer als in de winter een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie! Er zijn veel opties voor bijv. Mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiërs, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers in de directe omgeving. In de winter bereikt u met de auto in een paar minuten de pistes van het skigebied Hochkönig, een prachtig sneeuwzeker skigebied en meer dan 120 km piste en tal van pittoreske berghutten.

Kortom een prachtig chalet dat met recht minimaal vier sterren waard is.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu