Your search results

Thalfang in skidorp Thalfang

Vanaf € 350 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Breng uw vakantie door in dit liefdevol ingerichte vakantiehuis in het vakantiepark Himmelberg, net boven het luchtkuuroord Thalfang gelegen. De kamers bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. De accommodatie is rustiek ingericht met moderne elementen. Bij de gezellige haard kunt u op de koelere dagen tijd doorbrengen.

Het vakantiehuis staat op een groot natuurgrondstuk. Bij het huis horen zowel een ruim terras en twee balkons. Op het vakantiepark zijn een tennishal en een fitnessstudio, beide kunt u gebruiken tegen betaling. U heeft als gast gratis entree in het nabijgelegen binnenbad.

Geef uw geest en lichaam de mogelijkheid om weer een te worden. Geniet van de heerlijke berg- en boslucht en komt tot rust door te luisteren naar de vogels. Bezoek een van de nabij gelegen nationale parken zoals het Nationalpark Hunsrück-Hochwald en het Naturpark Saar-Hunsrück en maak hier een mooie wandeling of fietstocht. Een aantal wandelroutes lopen ook langs het vakantiepark. Ook de wintersporters komen hier aan hun trekken. Het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier treft u een skilift, langlaufloipen, maar ook een boomklimpark en een zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen de Rijn, Moezel, Nahe en de Saar maken deze plaats een perfecte locatie voor het maken van uitstapjes.

Meteen aan de Erbeskopf ligt een Mountainbike Trailpark met Downhilltracks. Bij dit park komen de mountainbikers volledig aan hun trekken.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu