Your search results

Thalfang in skidorp Thalfang

Vanaf € 319 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit huis staat in het vakantiepark Himmelberg en bestaat uit de begane grond en de eerste verdieping. Geniet van uw vakantie in het net boven het luchtkuuroord Thalfang in dit liefdevol ingerichte vakantiehuis. Het huis biedt u alles voor een ontspannen vakantie. U heeft de beschikking over vier slaapkamers waardoor het huis geschikt is voor een grote familie of een stel vrienden.

De gezellige haard draagt bij aan het fijne vakantiegevoel en de moderne keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft een eigen terras waar u knt u ontspannen terwijl de kinderen op het gras spelen. Op het vakantiepark zijn een tennishal en een fitnessstudio, beide kunt u gebruiken tegen betaling. U heeft als gast gratis entree in het nabijgelegen binnenbad.

Geef uw geest en lichaam de mogelijkheid om weer een te worden. Geniet van de heerlijke berg- en boslucht en komt tot rust door te luisteren naar de vogels. Bezoek een van de nabij gelegen nationale parken zoals het Nationalpark Hunsrück-Hochwald en het Naturpark Saar-Hunsrück en maak hier een mooie wandeling of fietstocht. Een aantal wandelroutes lopen ook langs het vakantiepark. Ook de wintersporters komen hier aan hun trekken. Het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier treft u een skilift, langlaufloipen, maar ook een boomklimpark en een zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen de Rijn, Moezel, Nahe en de Saar maken deze plaats een perfecte locatie voor het maken van uitstapjes.

Meteen aan de Erbeskopf ligt een Mountainbike Trailpark met Downhilltracks. Bij dit park komen de mountainbikers volledig aan hun trekken.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu