Your search results

Topas XIII in skidorp Saas-Fee

Vanaf € 799 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit rustieke en huiselijke appartement biedt u 35 m2 ruimte om uw gedachten te laten dwalen. Geniet van de eenvoud van deze accommodatie en het prachtige uitzicht. Dankzij de centrale verwarming is dit juweeltje ook ideaal om in de winter te ontspannen. In dit familiehuis zijn ook de appartementen CH-9629 en CH-9631 gevestigd.
Saas-Fee is volledig autovrij, alleen elektrische voertuigen hebben toegang. Bij de ingang van het dorp kunnen auto’s op de parkeerplaats of (tegen betaling) in de parkeergarage worden geparkeerd.
Wilt u uw vakantie doorbrengen in Saas-Fee, de Saas-Fee, Saas-Balen, Saas-Almagell (de woonplaas van voormalig ski-ster Pirmin Zurbriggen) en Saas-Grund? Uw gasten-paspoort biedt kortingen, zoals het gratis gebruik van de Post-auto’s in de gehele Saasvallei.

Uw vakantiegebied is een van de mooiste wandelgebieden in de Oberwallis. De prachtige natuur rond Saas-Fee en de hele Saasvallei zal u betoveren en u uitnodigen om te genieten. Met ongeveer 350 kilometer wandelpaden en steeds weer prachtig uitzicht op één of meer van de 18 trotse bergtoppen van meer dan vierduizend meter hoogte, is deze regio van Zwitserland echt uniek. Een pad langs alpenweiden, door prachtige bossen en langs de mooiste picknickgebieden met uitzicht – dat alles en meer wacht u op een ontspannende wandeling in de regio.
In Saas-Fee wachten 70 goed gemarkeerde fiets-kilometers erop door u te worden verkend. Verhuur van mountain- en e-bikes, evenals begeleide fietstours zijn mogelijk en bij de Intersport-winkel in Saas-Fee en kunt u deze tours boeken of fietsen huren.
Tussen de dorpen Randa en Täsch ligt de golfbaan van de Golfclub Matterhorn. Op een hoogte van 1400 meter boven zeeniveau met uitzicht op de Breithorn en Matterhorn, kunt u de course van 2391 meter lengte met 9 holes (par 36) spelen van mei tot november. Het terrein is meestens vlak en dus makkelijk te lopen.

Alleen of gezamenlijk, De Feeblitz in Saas-Fee is een heel bijzondere ervaring. Ten eerste reist u met de steilste rodelbaan van de Alpen naar het begin van de baan. Dan rijdt u de berg in voor een adembenemende achtbaanrit, tot wel 40 km/u bergafwaarts! Leuk voor het hele gezin – en ook voor alle seizoenen. Deze rodelbaan is ook in de winter geopend.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu