Your search results

Turrach Apartment Edelweiß in skidorp Turracherhöhe

Vanaf € 496 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit appartement in Oostenrijk heeft 1 slaapkamer. Het is ideaal voor skiliefhebbers, want het bevindt zich aan de piste. Ook de après-skigelegenheden zijn vlakbij: je loopt er zo naartoe!

Je verblijft in een residentie op een toplocatie tussen de Paulilift en de Kornockbahn. Het familieskigebied is heerlijk en heeft veel gezellige bergrestaurants. De hoge ligging en de sneeuwinstallaties garanderen perfecte sneeuwcondities gedurende het gehele winterseizoen. In de zomer staat het gebied bekend vanwege zijn indrukwekkende flora en fauna, de vele wandelmogelijkheden en de 3 bergmeren Turracher See, Schwarzsee en Grünsee.

Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht over het magnifieke berglandschap. Op de begane grond van het gebouw is een restaurant en een gezellige bar. Het appartement zelf heeft onder andere een balkon, een complete keuken, mooie houten vloeren en comfortabele design meubels.

Het Alpenpark wordt vanaf 15 maart 2022 uitgebreid tot winter 2022/23. Daardoor kunnen er door bouwwerkzaamheden hinder zijn op het gebied van geluid, vuil en meer verkeer.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu