Your search results

Villa Stenico in skidorp Stenico

Vanaf € 1.041 ,-

Aanbieder

Land

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Deze stijlvolle villa met bubbelbad biedt een uniek uitzicht op de vallei – zichtbaar vanaf het zwembad (gedeeld) en balkons. Gelegen in Stenico in de regio Trentino, is het geschikt voor een groot gezin.

Het bos ligt op slechts 500 meter afstand, waar u ontspannen kunt wandelen of paardrijden. In de winter genieten van het nabijgelegen skigebied Dolomiti di Brenta, in de zomer het Lago di Tenno, 19 km verderop, roept. Het is een absoluut genot. Winkels voor alle essentiële behoeften liggen op slechts 500 m lopen, voor meer drukte en voorzieningen kunt u terecht in het stadscentrum, op 5 km afstand.

Een open haard en verwarming houden het binnen warm en gezellig. Afval moet gescheiden worden, niet-recyclebare containers zijn toegankelijk met een groene sleutel bij het recyclingcentrum op 100 m afstand. U kunt uw auto voor de deur parkeren en uw fietsen achterlaten in de afsluitbare garage.

Inbegrepen bij uw boeking ontvangt u de Trentino Guest-kaart waarmee u lokale gerechten en wijnproducten kunt proeven en kopen tegen gereduceerde prijzen, kunt genieten van meer dan 60 activiteiten in heel Trentino tegen gereduceerde tarieven en nog veel meer kortingscodes kunt ontvangen om Trentino te bereiken met Flixbus en MarinoBus.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu