Your search results

B. Peterstal-Griesbach

Vanaf € 380 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Breng uw vakantie door in een mooie vakantiewoning in een idyllische omgeving. Ontspan in een gezellige, familiale sfeer. Deze woning is gelegen op de eerste verdieping en is praktisch ingericht.

De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, in de woonkeuken zijn nog twee bedden beschikbaar. Vanuit de woonkamer bereikt u het grote balkon, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. De verhuurder geeft u graag tips om te ondernemen, zoals bijvoorbeeld rijden op een grote quad.

Er is veel te doen voor kinderen rondom de woning; er is een speeltuin, trampoline en tafeltennis, deze is gemeenschappelijk.

Op het terras kunt u ’s avonds een van de lokale drankjes proeven. Tijdens het wandelen, jagen, nordic walking, fietsen, zelfs vliegen wordt u verleid door het unieke landschap van het Zwarte Woud. Leuke bestemmingen voor een dagtocht zijn de Freundenstad, de watervallen van Triberger, het Europapark en de Mummelsee. Wilt u ontspannen en zich ook weer opladen voor helaas te snelle dagelijkse leven: dan bent u hier aan het juiste adres! Als u een snack- of barbecueavond wilt houden kunt u gebruik maken van de barbecuehut met tv. Gemeenschappelijke sauna tegen betaling.

Andere woning: DE-2564.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu