Your search results

Bayerisch Eisenstein

Vanaf € 579 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit grote, comfortabele vakantiehuis staat in de buurt van Regenhütte, tussen het Beierse Eisenstein en Zwiesel, in een toeristisch gebied op de grens met Tsjechië. De rivier Regen staat bekend als visrijk en is gelegen op ca 200 m. van het huis. Op ca 800 m van het dorp is een meertje waar gezwommen mag worden. In het vakantiehuis is een bibliotheek aanwezig. Hier vindt u Duitstalige romans, non-fictie en kinderboeken en een dvd-collectie met meer dan 100 films. Het huis heeft een mooie wintertuin en een piano. Een grote natuurlijke tuin maakt ook deel uit van het huis.

De eenpersoonsbedden in de 2e woonkamer zijn 1,40 m lang en daarom alleen geschikt voor kinderen.
Extra bed op aanvraag. Afvalverwijdering ca. 25 EUR.

Veel bos, gezonde lucht, idyllische bergmeren en warme gastvrijheid wachten gezinnen met kinderen, senioren en stressgevoelige stadsbewoners tijdens een vakantie in Bayerisch Eisenstein. Dit is een van de meest beboste en oudste klimatologische kuuroorden in het Beierse Woud. Het Beierse Woud Nationaal Park, de Boheemse “buurman” Sumava, het Beierse Woud Natuurpark en het Sumava landschapsbeschermingsgebied zijn vier verschillende landschapsgebieden die hier samenkomen. In de zomer is er volop ruimte voor spannende wandelingen door de ongerepte natuur, excursies en buitenavonturen. Afstand tot het fiets- en wandelpad Goldenes Strassl 100 m. In de omgeving zijn er vijf meren – Grote en kleine Arbersee aan de Duitse kant en Black Lake, Teufelsee en Lakensee in de Tsjechische Republiek. In de omgeving: Arber (1456 m), Falkenstein (1312 m), Zwercheck (1332 m) en Mittagsplatzl (1340 m). U kunt de toppen gedeeltelijk bereiken middels bergtreinen. Er zijn 350 km aan, deels grensoverschrijdende paden, van comfortabel tot uitdagend. Outdoor avontuur: hoog touwenparcours, raften, zomerbiatlon, bergklimmen, GPS-tochten door het bos. Nordic walking, fietsen en mountainbiken, tennisbanen, minigolf enz. voor de hele familie.

In de winter is dit een paradijs voor skiërs, rodelaars en snowboarders. Diverse langlaufcentra en afdalingen in het Großer Arber. Je hebt de keuze tussen drie skigebieden met de funparken: bij de Arber, bij de Spicak en bij de Belvedere-liften in de vallei. Allemaal met sneeuwkanonnen en in totaal 12 skiliften, 4 stoeltjesliften en een bergtrein.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu