Your search results

Thalfang in skidorp Thalfang

Vanaf € 240 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Dit vakantieappartement is op de begane grond gelegen van een woonhuis in het vakantiepark Himmelberg, net boven het luchtkuuroord Thalfang gelegen. Dit rustiek ingerichte appartement biedt u alle comfort. Terwijl u zich ontspant op het overdekte terras kunnen de kinderen op het omringende grasveld spelen.Op het vakantiepark zijn een tennishal en een fitnessstudio, beide kunt u gebruiken tegen betaling. Breng ook zeker een bezoek aan het nabijgelegen binnenbad.

Geef uw geest en lichaam de mogelijkheid om weer een te worden. Geniet van de heerlijke berg- en boslucht en komt tot rust door te luisteren naar de vogels. Bezoek een van de nabij gelegen nationale parken zoals het Nationaalpark Hunsrück-Hochwald en het Naturpark Saar-Hunsrück en maak hier een mooie wandeling of fietstocht. Een aantal wandelroutes lopen ook langs het vakantiepark. Ook de wintersporters komen hier aan hun trekken. Het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts enkele kilometers afstand. Hier treft u een skilift, langlaufloipen, maar ook een boomklimpark en een zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen de Rijn, Moezel, Nahe en de Saar maken deze plaats een perfecte locatie voor het maken van uitstapjes.

Meteen aan de Erbeskopf ligt een Mountainbike Trailpark met Downhilltracks. Bij dit park komen de mountainbikers volledig aan hun trekken.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu