Your search results

Thalfang in skidorp Thalfang

Vanaf € 270 ,-

Aanbieder

SKIGEBIED

 

Over deze accommodatie

Breng uw vakantie door in dit mooie en kleurrijke huis op vakantiepark Himmelberg, boven het luchtkuuroord Thalfang. Het bevindt zich op de begane grond en is modern ingericht. De keuken is volledig uitgerust en laat niets te wensen over. Het huis is omgeven door een groot natuurgrondstuk , waarop uw kinderen kunnen spelen. Op het overdekte terras kunt u heerlijk ontspannen of eten met het gezin. Het vakantiepark beschikt over een indoor tenniscentrum en een fitness studio, die beide tegen betaling gebruikt kunnen worden. Het aangrenzende binnenzwembad is ook een aanrader.

Geef je geest en lichaam de kans om weer in contact te komen met de natuur. Geniet van de unieke berg- en bosgeur en laat u betoveren door het getjilp van vogels. Profiteer van de nabijheid van het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald en het natuurpark Saar-Hunsrück voor een unieke wandel- of fietstocht. Sommige wandelpaden leiden zelfs pal langs het vakantiepark. Ook wintersporters komen hier aan hun trekken, want het wintersportcentrum Erbeskopf ligt op slechts een paar kilometer afstand, met een skilift, langlaufloipes, een bostouwenparcours en de zomerrodelbaan voor de warmere maanden van het jaar. De centrale ligging tussen Rijn, Moezel, Nahe en Saar maakt deze plek tot het perfecte startpunt voor tal van excursies.

Direct aan de Erbeskopf ligt een mountainbikeparcours met een afdaling. Hier in het bikepark krijgen mountainbikefans waar voor hun geld.

  • Verder zoeken…

Compare Listings

Chalet.nu